Drie maandelijks thema

Elk kwartaal duiken we in een nieuw thema dat onze leden uitdaagt hun fotografische vaardigheden te verkennen en te verfijnen.

Hoe werkt het? We loten het thema na elk toonmoment van het laatste thema, daarna heb je drie maanden de tijd om je meest indrukwekkende foto's te maken die passen bij het gekozen thema. Deel je creaties op onze clubvergadering en ontvang feedback van onze leden.

Deel je passie

Onze club is niet alleen een plek om foto's te delen, maar ook om verhalen te vertellen en inspiratie op te doen. Bekijk hoe anderen hun passie vastleggen en laat jezelf inspireren door de diversiteit aan interpretaties.

gems
gems
spaanse vlag
spaanse vlag
Twee wekelijkse bijeenkomsten

2x per maand nodigen we onze leden uit om foto's te delen. Of het nu gaat om natuur, kunst, sport, reizen, culinaire hoogstandjes of iets geheel anders, elke foto biedt een kans om jouw passie en creativiteit te laten stralen.

stokpaardjes
stokpaardjes
koetsenparade
koetsenparade
Wedstrijden

Bereid je voor om deel te nemen aan de opwindende reis van provinciale, nationale en internationale foto-salons en wedstrijden. Onze club ondersteunt je bij het selecteren van de juiste foto's en het indienen van je inzendingen. We geloven in het samen vieren van elkaars successen en groeien als fotografen.

Gastsprekers

Duik dieper in de kunst van fotografie met inspirerende gastsprekers! Tijdens deze evenementen nemen de gastsprekers je mee op een reis door hun carrière en creatieve proces. Ze onthullen de geheimen achter enkele van hun meest iconische beelden, delen tips voor technische vaardigheden en bieden inzicht in hoe je je eigen stempel kunt drukken op de wereld van de fotografie.

Of je nu een enthousiaste beginner bent of een doorgewinterde professional, je zult ongetwijfeld waardevolle inzichten opdoen die je fotografie naar nieuwe hoogten zullen tillen.

Jaarlijks gezellig samen zijn

Bereid je voor op een avond vol heerlijk eten, fotografiepraat en ontspanning terwijl we samen genieten van goed gezelschap en smakelijke gerechten.

Onze grill-bijeenkomst is een geweldige gelegenheid voor leden en hun families om samen te komen en te genieten van een informele en leuke sfeer.

Activiteiten